Видео с папа Франциск, който се измъква от ръцете на почитателка,

...
Видео с папа Франциск, който се измъква от ръцете на почитателка,
Коментари Харесай

Папата се принуди да се отскубва от жена с пляскане по ръката

Видео с папа Франциск, който се измъква от ръцете на почитателка, се трансформира в шлагер в обществените медии с мнения по отношение на бързата реакция на Светия отец, предава БГНЕС.

Франциск поздравяваше хора на площад Свети Петър, когато при обръщането му една жена извиква нещо, сграбчва го за ръка и съвсем го кара да падне.

83-годишният глава на католическата черква прави мимика, преди да успее да се освободи, като плесна два път по ръката дамата.

След това продължи обиколката си, вървешком с известни усложнения, като поддържаше малко по-голямо разстояние от посетителите, и последователно още веднъж се отпусна, когато влезе в контакт с други деца.

Повечето мненията в Twitter  подкрепят инстинктивната реакция на понтифа.  " ТОЙ Е ЧОВЕК. Папа, който не е ваксиниран против болежка или отбягване на реакция на болежка ", се споделя в един от типичните мнения.

В първата си литургия през Нова година, папата жигосах в сряда „ цялото принуждение над дами “ като „ опозоряване на Бог, роден от жена “, позиция, подчертана от други в Twitter
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР